Miért válassza a hdlt

Modern design

Gyönyörű dizájn, amely illeszkedik az Ön belső terébe

A HDL intelligens rendszere sok mindent elbír, de soha nem szabad látni. Fontos a belső tér egyedisége és egyénisége. Ezért a rendszer minden látható alkatrészét széles szín- és felületválasztékban szállítjuk , hogy tökéletesen illeszkedjenek a környezetbe.

Vezeték nélküli technológia

Rendszereink nem kötelezik Önt

Mindig olyan megoldást javasolunk, amely maximálisan megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak egy intelligens rendszerrel szemben. Többek között a Buspro Wireless vezeték nélküli technológiákat is alkalmazzuk , amelyek számos jelentős előnnyel rendelkeznek. 

Nagy választék

A Buspro Wireless nem használ központi jeladót, hanem mindegyik egység maga terjeszti a jelet. A hálózat mérete ezért gyakorlatilag korlátlan. Ezt a technikát "hálózásnak" nevezik.

Nincs konstrukciós módosítás

A Buspro Wireless nem használ kábeleket és vezetékeket. Ennek köszönhetően nem kell semmilyen konstrukciós módosítást végrehajtania.

Az eszköz mobilitása

Ha költözni kell, a vezeték nélküli technológia nem okoz gondot. Mivel nincs beépítve, egyszerűen áthelyezheti oda, ahol szüksége van rá.

Megbízhatóság

Olyan partner vagyunk, akire számíthat

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a rendszer megvásárlása után probléma adódik. És még évekkel a telepítés után sem.

Kompatibilitás

Rendszerünket úgy építjük fel, hogy zökkenőmentesen működjön bármely más rendszerrel és eszközzel. Átalakítók segítségével rendszereinket más szabványokhoz is csatlakoztathatja.

Fenntartható rendszer

A HDL IntelliCenter automatizálási rendszer egy lépés a jövő felé. És a rendszerünk készen áll a jövőre.

  • A szoftvert folyamatosan frissítjük.
  • Az elavult rendszerelemeket korszerűbbekre cseréljük.
  • A rendszer könnyen módosítható az igények változásával.

Azonnali szerviz

Segítünk a telepítésben, hogy minden megfelelően működjön. És ha később problémába ütközik, szolgáltatásunk azonnal az Ön rendelkezésére áll.

Változékonyság

Az automatizálási rendszert a tömbházi kis lakásokhoz, de akár nagy kongresszusi központokhoz is hozzáigazíthatjuk és elérhetővé tudjuk tenni. A rendszer variálhatósága korlátlan lehetőségeket rejt magában.

Hagyomány és függetlenség

30 éve foglalkozunk automatizálási rendszerek fejlesztésével

Az eltelt idő alatt megszerzett tapasztalatainkat most maximálisan felhasználjuk, hogy az Ön számára legjobb megoldást találjuk ki. Nagyon nem szokványos helyzeteket tudunk kezelni, és tudjuk, kinek melyik megoldás a megfelelő. És mivel részletesen ismerjük ügyfeleink helyzeteit, mi magunk fejlesztjük a teljes rendszert, beleértve a szoftvert is. Nem függünk harmadik felektől.

1985 1985 óta foglalkozunk automatizálási rendszerek fejlesztésével.
88 Intelligens rendszereinket a világ 88 országában használják emberek.
80 000 Több mint 80.000 referenciát tudhatunk magunk mögött .

Projekt tevékenység

Az épületautomatizálás egy projekttel kezdődik

Ha bármilyen intelligens épület építését fontolgatja, kezdje el a tervezést a tervezési szakaszban. Az intelligens vezetékezés a kábelezési projekt része. Forduljon közvetlenül a HDL tervezőihez, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

  • A projekt fejlesztése
  • Konzultáció a már befejezett projektekről
  • Kiberbiztonság biztosítása (titkosított kommunikáció, ellenőrzött hozzáférés biztonsági tanúsítványokkal, bankhoz hasonlóan) 

Érdekelnek a HDL termékek?

Töltsön ki egy nem kötelező erejű megkeresést, és munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Vagy hívjon minket a (+36) 000 00 00 számon

Kapcsolatfelvétel