Kényelmes és biztonságos környezet, ahol szüksége van rá

Bárhová jönnek az emberek, hogy meglátogassanak, fontos, hogy jól érezzék magukat. A kellemes légkör, hőmérséklet fenntartása és a biztonság biztosítása rendkívül nagy kihívást jelent, különösen nagy terekben. De ezt megteheti automatizálással.

Az épületautomatizálást mindenhol alkalmazzák 

Kereskedelem és Szolgáltatások

Érezze jól magát ügyfelei számára

A kellemes környezet és a komfortérzet az üzletekben, bemutatótermekben jelentősen hozzájárul a sikeres üzlethez. Az automatizált rendszer igazítja a hőmérsékletet, a levegő minőségét és a világítás szintjét az körülményekhez üzleten belüli és külső . Ezen túlmenően a használt berendezések hatékony kezelése segít jelentősen költségeket megtakarítani a bemutatóterem vagy az üzlet üzemeltetésével kapcsolatos .

Hőmérséklet szabályozás

Ha túl hideg van az üzletben, a rendszer módosítja az árnyékolási beállításokat , és több hőt és fényt enged be.

Ha viszont túl sokat süt be a nap, és felmelegíti a teret, akkor bezárja a redőnyöket és elindítja a légkondicionálást és a szellőztetést .

A vásárlás kényelme

A világítás automatikusan beáll, amikor a vásárló átmegy az üzleten. Ez nagyban javítja a vásárlási élményét, és vásárlásra ösztönzi.

A rendszer biztosítja a környezet optimális hőmérsékletét , hogy az üzletében a lehető legkényelmesebb legyen a vásárlás.

Vagyonvédelem

Ugyanakkor az integrált biztonsági rendszer gondoskodik arról, hogy ingatlana biztonságban maradjon .

 • A tűzérzékelők érzékelik a tűzveszélyt.
 • A mozgásérzékelők figyelmeztetik a hívatlan vendégeket.
 • A biztonsági zárak minden erőszakos belépési kísérletet azonosítanak.

Kultúra és oktatás

Szórakozás vagy tudás miatt jönnek hozzád az emberek?  
Tedd kellemes élménnyé

Az automatizálás alkalmas könyvtárak, egyetemek, színházak és más kulturális vagy oktatási intézmények épületeire is.

 

Kongresszusi Központ

A kilélegzett levegő és a túlzottan magas vagy alacsony hőmérséklet az egész kongresszus élményét kellemetlenné teheti.

 • Az intelligens rendszer folyamatosan reagál a levegő minőségére és hőmérsékletére , és ehhez igazítja a légkondicionáló és az árnyékolás funkcióját.
 • Automatikusan vagy távolról vezérelheti a világítást bárhol az épületben . Ahol nincs senki, a lámpák automatikusan elhalványulnak és felkapcsolnak az időbeosztásnak vagy az emberek mozgásának megfelelően.

Kiállító csarnok

A műalkotások nagyon érzékenyek a környezeti változásokra. Az automatizált rendszer gondoskodik arról, hogy ne változzanak rajtuk, ugyanakkor a látogató is jól érezze magát.

 • Az érzékelők folyamatosan mérik a helyiség hőmérsékletét és levegőminőségét , és folyamatosan gondoskodnak ezek beállításáról a beállított értékekre.
 • A mozgásérzékelők segítenek beállítani a világítást a látogatók mozgásának megfelelően , hogy a műalkotások ne kerüljenek feleslegesen közvetlen fénybe.

Egészségügyi és szociális intézmények

Biztosítsa ügyfelei biztonságát és kényelmét, professzionális személyzetének pedig minőségi munkakörülményeket.

Azokon a helyeken, ahol betegek vagy más módon legyengült emberek élnek, a kellemes és biztonságos környezet biztosítása elengedhetetlen. Különösen a nagyobb komplexumokban rendkívül fontos az összes elektromos eszköz távoli vezérlésének lehetősége.

Kényelmes és biztonságos környezet

Az érzékelők átgondolt használata segít munkatársainak abban, hogy ügyfelei jól érezzék magukat, és a lehető legkellemesebb és biztonságosabb tartózkodásuk legyen az intézményben.

 • A hőmérséklet-érzékelők folyamatosan szabályozzák a fűtést, a légkondicionálást, valamint a redőnyök és redőnyök beállítását. Így fenntartják a szükséges klímát a helyiségben.
 • Az érzékelők ellenőrzik a levegő minőségét és folyamatosan szabályozzák a helyiség szellőzését. Amikor veszélyes anyagokat, például füstöt vagy gázt észlelnek, aktiválják az előre beállított biztonsági módot.
 • automatikusan szabályozzák a világítást Az érzékelők a napfény alapján és az árnyékolási beállításokat. Így biztosítják a természetes megvilágítást a helyiségben, és költségmegtakarítást tesznek lehetővé.

Integrált rendszer

Az épületautomatizálás fő előnye a működés áttekinthetőségében és egyszerűségében rejlik. Ha minden elemet egy rendszerbe integrálunk, akkor nem csak számos tevékenységet automatizálhatunk, hanem egy helyről teljes körű információt és az épületben kialakult helyzetre való reagálási lehetőséget is kapunk.

Távolról, például üres helyiségekben, be- vagy kikapcsolhatja: 

 • világítás,
 • légkondicionálás és fűtés,
 • elektronikus eszközök,
 • biztonsági zárak.

Ennek köszönhetően energiaköltségeket takarít meg, de ügyfelei számára a szükséges békét és magánéletet is biztosítja.

Vasútállomás és repülőtér

Biztosítsa az utasok számára a biztonságos és kényelmes utazást.

Az automatizált rendszerek kiválóan alkalmasak sokkal nagyobb helyekre, például repülőterekre vagy vasútállomásokra. Ráadásul az egyes elemek hatékony beállításával a teljes komplexumban jelentősen hozzájárulnak a költségmegtakarításhoz.

Az utasok elsősorban a következőknek köszönhetően érzik jól magukat:

 • a hőmérséklet és a levegő minőségének automatikus beállítása,
 • a napfény szabályozása,
 • biztonság kamerákkal, biztonsági zárakkal és érzékelőkkel.

Miért válassza a hdlt?

Modern design

A HDL-rendszerek minden látható eleme egy dizájndarab, amelyet otthonához is szabhat.

Vezeték nélküli technológia

A Buspro Wireless termékcsaládunk termékei kábelek nélkül is működnek. Ezért a rendszer telepítésekor nem kell belevágnia a falakba.

Megbízhatóság

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a rendszer megvásárlása után probléma adódik. És még évekkel a telepítés után sem.
További információ arról, hogy miért válassza a HDL-t

Érdekelnek a HDL termékek?

Töltsön ki egy nem kötelező erejű megkeresést, és munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Vagy hívjon minket a (+36) 000 00 00 számon

Kapcsolatfelvétel