Az intelligens iroda tökéletesen az Ön irányítása alatt áll

A cég költségeinek legfeljebb 70%-a az iroda működtetéséhez köthető. A modern automatizált technológiáknak köszönhetően akár 30%-kal is csökkentheti kiadásait. És ez az új épületekben és a régi épületekben. 

Integrált rendszer

Egyetlen érintéssel irányíthatja az iroda működését. Vagy követi a saját maga által meghatározott szabályokat.

Az automatizált iroda maga szabályozza a világítás szintjét , a hőmérsékletet és a levegő minőségét , de gondoskodik a helyiségek és ingatlanok biztonságáról is. Ha senki nincs az irodában, a rendszer automatikusan kikapcsol, és kikapcsolja a fűtést vagy a légkondicionálást. az irodán belüli és kívüli hőmérsékletnek és levegőminőségnek megfelelően Automatikusan beállítja a világítást, a szellőzést és a légkondicionálást . Amikor mindenki elmegy, a kivetítőket és a többi berendezést is kikapcsolja, az ajtókat pedig bezárja.

Állítsa be a hőmérséklet-szabályozást, hogy néhány perccel azelőtt automatikusan elinduljon, hogy az első emberek megérkeznének az irodába – kellemes klíma fogadja majd őket.
Azok a készülékek, amelyeknek érkezése után azonnal használatra készen kell lenniük, szintén automatikusan bekapcsolhatók az Ön által megadott időpontban.
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

Amikor a tárgyalóteremben elkezd melegedni és kilélegzett levegő, a rendszer elindítja a légkondicionálást és a szellőztetést. Bővebben a légkondicionálóról >
Az érzékelők figyelik a levegő minőségét, és ha nemkívánatos anyagokat, például füstöt vagy gázt észlelnek, aktiválják a biztonsági funkciókat. Bővebben a biztonságról >
A kültéri redőnyöket a napfény intenzitása szerint tekerjük. Bővebben az árnyékolásról >
A videokonferenciák azt a kényelmet nyújtják, hogy minden alkalmazottja és üzleti partnere egy fedél alatt legyen, és csökkenti az utazási költségeket.
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

A biztonsági rendszer ellenőrzi, hogy az ajtó zárva van-e. Ha nem, akkor figyelmeztetést küld, vagy automatikusan zárolja magát. Bővebben a futásról >
Amikor mindenki elhagyja az irodát, a világítás mindenhol automatikusan kialszik.
A légkondicionálást vagy a fűtést kikapcsolják, a redőnyöket a hőveszteség minimalizálása érdekében állítják be.
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

Költségmegtakarítás

Az automatikusan szabályozott irodai környezet a költségmegtakarítás kulcsa.

A hatékony világítási és fűtési beállítások az irodai üzemeltetési költségek akár 30%-át is megtakaríthatják . igazítja Az intelligens rendszer a világítást, a légkondicionálást és a fűtést az irodán belüli és külső körülményekhez , hogy kellemes környezetet biztosítson anélkül, hogy energiát pazarolna. Akár is ki- és kikapcsolhatja a légkondicionálót üres helyiségekben.

A világítás gondos szabályozása

top bottom

25 % megtakarítás 

A fűtés és légkondicionálás hatékony szabályozása

top bottom

30 % megtakarítás 

Az eszközök működésének automatikus vezérlése

top bottom

15 % megtakarítás 

Biztonság

Biztosítsa vállalkozása biztonságát

Az érzékelőrendszer figyeli a mozgást az irodában, az ablaküvegek törését, a hőmérséklet változásait vagy a levegőben lévő anyagokat . Ön vagy a biztonsági erők haladéktalanul tájékoztatják Önt minden változásról vagy utasításról. A biztonsági kameráknak köszönhetően számítógépén vagy telefonján bármikor ellenőrizheti, hogy mi történik az irodában . A tulajdon mellett cége összes adatát is védjük a legmodernebb biztonsági szoftverekkel.

A levegőminőség-érzékelők azonnal reagálnak a füst vagy gáz jelenlétére.

Leállítják a gázellátást, és értesítik Önt és a segélyszolgálatot. Hangriasztóval is figyelmeztetik az irodában tartózkodókat.

Az általunk fejlesztett információs rendszer gondoskodik a kiberbiztonságról. Figyelemmel kíséri az adatkezelést, biztonsági másolatot készít minden adatról, és megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.

Az ajtók biztonsági zárai mobiltelefonnal is zárhatók.

Megsértésük esetén azonnal aktiválják az Ön által beállított vészhelyzeti forgatókönyvet.

Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

Miért válassza a hdlt?

Modern design

A HDL-rendszerek minden látható eleme egy dizájndarab, amelyet otthonához is szabhat.

Vezeték nélküli technológia

A Buspro Wireless termékcsaládunk termékei kábelek nélkül is működnek. Ezért a rendszer telepítésekor nem kell belevágnia a falakba.

Megbízhatóság

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a rendszer megvásárlása után probléma adódik. És még évekkel a telepítés után sem.
További információ arról, hogy miért válassza a HDL-t

Érdekelnek a HDL termékek?

Töltsön ki egy nem kötelező erejű megkeresést, és munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Vagy hívjon minket a (+36) 000 00 00 számon

Kapcsolatfelvétel

Mennyibe fog kerülni?

Ma egy átlagos cég megengedhet magának egy automatizált intelligens irodát , ez nem elérhetetlen luxus. A HDL rendszer egyik alkatrészét sem kell tartósan az épülethez rögzíteni, így ha költözés mellett döntesz, az automatizálási rendszer veled megy. Ezzel költséget is megtakaríthat.
 Kis okos iroda Körülbelül
Kis okos iroda
Körülbelül 10 000 CZK
  • 1 stílusos iTouch vezérlőpanel
  • A redőnyök intelligens vezérlése a világítás és a hőmérséklet szerint
  • Emberek jelenlétének észlelése az irodában
  • 2 lámpa intelligens vezérlése
  • Csatlakozás központi épületrendszerekhez