Szervezzen kellemes környezetet a szállodában vendégei számára 

A szállodai környezet szép és kellemes megőrzése kihívást jelenthet. Az intelligens rendszerekkel azonban ezt könnyedén megteheti egy helyről. Ezenkívül segítenek megtakarítani az energiaköltségeket, és nagyobb biztonságot nyújtanak vendégei számára. 

Integrált rendszer

Kellemes környezetben fogadja vendégeit. 
A szálloda automatizált rendszere segít ebben.

A kényelmes környezet biztosítása a szállodában, ugyanakkor felesleges energiapazarlás kihívást jelent, és nagy odafigyelést igényel a személyzettől. Egy intelligens rendszer a munka nagy részét elvégezheti Ön helyett. Automatikus, időzített vagy távirányítós elemek segítségével az aktuális helyzethez igazítják a szállodában a környezetet.

Az előcsarnok hőmérsékletét és levegőminőségét folyamatosan figyelik érzékelők, amelyek az észlelt adatok szerint állítják be a fűtést és a szellőzést.

Bővebben a fűtésről és a légkondicionálásról >

Ha senki sem tartózkodik a hallban, a rendszer automatikusan tompítja a világítást és kikapcsolja a zenét.

Bővebben a kapcsolókról és vezérlőkről >

Éjszaka az időzítő bezárja az ajtózárakat. Az alkalmazásban könnyedén beállíthatja a feloldási opciókat, akár távolról is.

Bővebben a biztonságról >
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

Automatikus zárak, mozgásérzékelők és biztonsági kamerák garantálják vendégei teljes biztonságát.

Bővebben a biztonságról >

Amikor a nap süt és melegszik, a rendszer automatikusan bekapcsolja a légkondicionálót és beállítja az árnyékolást.

Bővebben a légkondicionálóról >

Amint a vendégek közelednek, automatikusan megszólal a kellemes pihentető zene, és elindul a pezsgőfürdő.

Bővebben a kapcsolókról és vezérlőkről >
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

Biztonsági érzékelők figyelik a levegő minőségét. Ha nemkívánatos anyagokat észlelnek, azonnal akciókat indítanak el az előre beállított biztonsági forgatókönyv szerint

Bővebben a biztonságról >

Amint a vendégek elhagyják szobájukat, az intelligens rendszer automatikusan kikapcsolja a légkondicionálást és elhalkítja a világítást. Ez energiát és környezetet takarít meg.

A kapcsolókról bővebben >

A hőmérséklet- és levegőminőség-érzékelők, valamint a redőnyvezérlők folyamatosan figyelik, hogy kellemes klímát biztosítsanak a helyiségben. Ha szükséges, állítsa be a redőnyök vagy a légkondicionáló beállításait.

Bővebben a légkondicionálóról >
Az egyes jeleneteket saját maga is meghatározhatja. A képzeletnek nincs határa.

A vendégek intézhetik a szükséges üzleti ügyeket a szállodában való tartózkodásuk közben a legmodernebb videokonferencia rendszer segítségével , amely a legmagasabb szintű kommunikációs biztonságot nyújtja.

Biztonság

A rendszer felügyeli mindenki biztonságát a szállodában

Az érzékelőrendszer figyeli a mozgást a szálloda területén, a hirtelen hőmérséklet-változást vagy a nem kívánt anyagok megjelenését a levegőben . Ő vagy a biztonsági erők azonnal tájékoztatják Önt minden változásról vagy utasításról. A biztonsági kamerákkal mindig áttekintést kap a szállodában történtekről, ugyanakkor az alkalmazáson keresztül módosíthatja az egyes elemek, például a biztonsági zárak beállításait.

A levegőminőség-érzékelők azonnal reagálnak a füst vagy gáz jelenlétére. Leállítják a gázellátást, és értesítik Önt és a segélyszolgálatot. Hangriasztóval is figyelmeztetik a szállodában tartózkodókat.
A mozgásérzékelők és az üvegtörés érzékelők biztosítják vendégei, ingatlanaik és az egész szálloda megállás nélküli biztonságát. Szükség esetén a rendszer tájékoztatja Önt és a biztonsági szolgálatot.

Költségmegtakarítás

A szálloda elemeinek automatizált vezérlése leegyszerűsíti a szálloda működését

Az intelligens rendszer a világítás, fűtés és légkondicionálás automatikus szabályozásának, valamint a bekapcsolt készülékek vezérlésének köszönhetően segít az energiafogyasztás szabályozásában. A világítást és a légkondicionálást egyedül is fel- és kikapcsolhatja, de például egy üres szobában is lekapcsolhatja a tévét, vagy szabályozhatja a szállodai fürdő működését, amikor nincs vendég.

A világítás gondos szabályozása

top bottom

25 % megtakarítás 

A fűtés és légkondicionálás hatékony szabályozása

top bottom

30 % megtakarítás 

Az eszközök működésének automatikus vezérlése

top bottom

15 % megtakarítás 

Miért válassza a hdlt?

Modern design

A HDL-rendszerek minden látható eleme egy dizájndarab, amelyet otthonához is szabhat.

Vezeték nélküli technológia

A Buspro Wireless termékcsaládunk termékei kábelek nélkül is működnek. Ezért a rendszer telepítésekor nem kell belevágnia a falakba.

Megbízhatóság

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a rendszer megvásárlása után probléma adódik. És még évekkel a telepítés után sem.
További információ arról, hogy miért válassza a HDL-t

Érdekelnek a HDL termékek?

Töltsön ki egy nem kötelező erejű megkeresést, és munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Vagy hívjon minket a (+36) 000 00 00 számon

Kapcsolatfelvétel